Získání certifikátu bylo dosaženo díky ekologickým a zdravotním aspektům společnosti Wicanders a jejím výrobním procesům.

greeb_tag.png

Tento certifikát byl vytvořen pro zjednodušení procesu identifikace, srovnání a získávání produktů jako jejich osvědčení v oblasti životního prostředí a trvalosti. Veškeré průzkumy, analýzy a hodnocení jsou prováděny
pečlivým vědecký procesem posouzení v souladu se standardy GreenTag.

Proces žádání a obdržení certifikace GreenTag a zařazení do databáze ekologických produktů Ecospecifier Global byla prospěšná zkušenost a důležitá iniciativa pro vývoj, uvedení na trh a prodej produktů, které
mají nižší dopad na životní prostředí a zdraví ve stavebnictví, a které následují stabilní značku Wicanders.

O GreenTag:

Global GreenTagCertTM je třetí strana a nezávislé certifikační a hodnotící schéma pro zelené produkty. Osvědčená certifikační značka GreenTag GreenRate usnadňuje výběr „dobrých, lepších, nejlepších" produktů pomocí úrovní hodnocení A, B a C, která jsou uznaná Green Building Council (rada zeleného budování) v Rakousku a na Novém Zélandě.

O Ecospecifier Global:

Ecospecifier je jednou z nejlepších znalostních bází o zelených produktech na světě vlastnící více než 6000 nezávisle ověřených a certifikovaných trvalých produktů a technologií. Je to vůdčí celosvětový zdroj informací o posuzování
celoživotních produktů, ecospecifier.com.

About WICANDERS:

wicanders_logo.pngWicanders®, nejlepší značka společnosti Amorim Revestimentos', je výrobcem podlahových krytin od roku 1868, která nachází inspiraci v těch nejčistších hodnotách a využívá pokrokové technologie pro poskytnutí prvotřídních, ekologických
a stylových podlahových krytin.

Společnost Amorim Revestimentos, světový lídr ve výrobě korkových podlah, zařazuje přírodu jako počátek lepší budoucnosti při zkoumání a vytváření řešení podlah, které zajišťují vyšší životní standard bez dopadu na životní prostředí.

S pobočkami v 55 zemích jsou značka a portfolio podlah společnosti Amorim Revestimentos známé po celém světě jako průkopník ve vytváření řešení prvotřídní kvality.