Vítejte v novém světě vinylových podlah Aspecta 2023!

Vítejte v novém světě vinylových podlah Aspecta 2023!
Jsme opravdu hrdí na to, že od prvního čtvrtletí 2023 se v České republice staráme o exkluzivní distribuci zcela nových kolekcí podlah Aspecta Essentials, Excellence a Contours.

ASPECTA je americká značka, která je hrdým členem skupiny HMTX Industries - globálního výrobce podlah, jehož další značky zasahují do různých odvětví stavebního trhu. Společnost je ve vlastnictví rodiny Stoneových, která během 4 generací dokázala rozšířit podnikání ze skromných začátků na velmoc s obratem 800 milionů $ ročně.

Rodina Stoneových byla první, kdo vyvinul čistou, homogenní vinylovou dlaždici. Také jako první představila nový koncept podlah známých jako LVT. Svým systémem plovoucích podlah změnila trh s podlahami. Všechny tyto a další LVT podlahy značky ASPECTA byly vyvinuty v souladu s přáním zákazníka a se zaměřením na co nejširší uplatnění.

Dnes je značka ASPECTA vedoucím hráčem na trhu s LVT produkty díky vynikající distribuci, globálnímu dosahu a neustávajícímu vývoji nových produktů. Přitom stále zůstává věrná stavebním kamenům filozofie rodiny Stoneových - unikátnímu designu, maximální kvalitě, vášni pro inovace a vědomí závazku vůči všem svým zákazníkům.

ASPECTA

HMTX Global se svou značkou Aspecta je jedním ze 2 největších výrobců LVT vinylových podlah na světě a má své evropské prodejní ústředí v Nizozemsku. Americká firma původně zaměřená pouze na trh v USA je specialistou na LVT a vyrábí současné moderní podlahy. Mají rozsáhlé zkušenosti v této oblasti a přinášejí širokou škálu produktů výjimečné kvality, špičkového designu a barvy, stejně jako jedinečné povrchové úpravy, odolnosti a bezpečnosti. Všechny dekory jsou vyraženy In-register („IRE"), což znamená, že kresba a struktura v lamele jsou identické. Tam kde například suky vidíte, tam je i cítíte. Opravdový detail pro živý efekt podlahy. Všechny produkty LVT jsou bez ftalátů a mají PU povrchovou úpravu s rozptýlenými keramickými částicemi, tzv. Duraspect Extreme.

Nové kolekce

NovÉ kolekce Aspecta byly představeny v rámci veletrhu DOMOTEX 2023 a opravdu se máte na co těšit. skládá z více než 225 položek a více než 60 dekorů a je k dispozici ve verzích lepeného vinylu (Glue down), rigidní vinylové podlahy (SPC), kompozitní vinylové podlahy (Isocore-Click = EPC) a Loose-Lay LVT. Podlahy Aspecta jsou vhodné pro domácí i projektové výstavby.
Více než 25 dekorů je přímo dostupných ze skladu LiKOR a zbývající přímo z velkého centrálního skladu Aspecta v Roosendaalu. LiKOR se vždy snaží zajistit rychlé dodání všech materiálů. S Aspectou se zaměřujeme na rezidenční i komerční trhy. V rámci segmentů pak pohostinství, hotely, nákupní centra a volný čas a bydlení.

Likor
Jednoznačná volba designerů a architektů

Podlahy ASPECTA jsou jednoznačnou volbou architektů, designérů a komerčních dodavatelů po celém světě pro svou širokou škálu špičkového portfolia prken a dlaždic, které se vyznačují vysoce kvalitní povrchovou texturou, vynikajícím designem a barvou, jakož i odolností, bezpečností a teplem pod nohama. Extrémně snadno se udržují a pokládka je díky systému 5G velmi snadná a rychlá.

Podlahy Aspecta jsou k dispozici ve verzi lepeného vinylu a plovoucí vícevrstvé click podlahy SPC nebo EPC s technologií IsocoreTM. Extrudované tuhé jádro Isocore s uzavřenými buňkami je odolné, lehké a snadno se instaluje.

ASPECTA studio

Krásné kolekce nabízejí širokou škálu možností ve více než 200 designech a různých formátech. Najdete zde CHEVRON, HERRINGBONE, VERSAILLES, XL LAMELY, DLAŽDICE, ČTVERCE, NEPRAVIDELNÉ DESIGNOVÉ formáty a to v provedení jak lepeného vinylu, tak i v plovoucí variantě.
V nabídce jsou také tzv. LOOSE-LAY dlaždice a lamely, které při pokládce do 20m2 není třeba lepit.

Široká škála možností je předností